M-R Készház Kft.

Az M-R Készház KFT ügyvezetője, Máté Róbert több mint 15 éves magyarországi és Kanadában megszerzett építőipari tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik. A céget 2005-ben alapította. 2018 évben a Kft. elnyerte a Heves megyei régióban a “Leggyorsabban fejlődő Cég” címet, illetve közel 5 éve a “Megbízható Cég” minősítést. Hasznosítva és kibővítve megszerzett tudását csatlakozott a Hardell Protector fémvázas könnyűszerkezetes építési technológia alkalmazói közé. A KFT tevékenységét könnyűszerkezetes lakó épületek építésével kezdte, majd 2009-től bevezetésre került a hagyományos építési technológia is, tégla, Ytong és vasbeton szerkezetek kivitelezése. 2011-től acél tartószerkezetes csarnokok építése.

,,Minőséggel, bizalmat építünk”

Cégünk könnyűszerkezetes, hagyományos lakó és ipari épületek generál kivitelezésével, felújítási munkákkal, belsőépítészeti tervezéssel, kivitelezéssel foglalkozik, a tervezéstől a kulcsátadásig. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik megkeresnek bennünket, akár a közös tervezés, akár a már meglévő tervek kivitelezése a feladat, mi rendelkezésre állunk. Időt és energiát spórolunk megrendelőinknek. Számunkra fontos a minőség, az elégedettség és a határidő- Garanciát vállalunk minden elvégzett munkára, az általunk hozott és beépített anyagokra, valamint a kivitelezés minőségére, és műszaki megoldásokra.

ügyvezető
MÁTÉ RÓBERT

Társaságunk vállalja:

N

új épületek generál kivitelezését

N

vasbeton szerkezetek kivitelezését

N

„intelligens ház” tervezés, kivitelezését

N

meglévő épületek teljes körű felújítását

N

szárazépítészetet

N

külső- belső hőszigeteléseket

N

térkő burkolatok készítését

N

gyenge áramú elektronikai hálózat, tervezés kivitelezés (riasztó, kamera rendszerek)

N

épületgépészeti tervezés kivitelezés ( fűtési rendszerek: hagyományos, elektromos, légbefúvásos, napkollektoros, hőszivattyús, hagyományos)

N

kert építés, tervezéssel kivitelezéssel, locsoló rendszerek kiépítése

év tapasztalat

befejezett projekt

“Belső építészeti megoldásokban profik, rövid határidővel és kiváló minőségben! Csak ajánlani tudom!”
HELION ANDRÁS